Tarieven & praktische informatie

Tijdens het eerste intakegesprek maken we kennis en bespreken we waar jij tegen aan loopt. Vervolgens doe ik je een voorstel over het aantal gesprekken die ik denk dat nodig is om jouw doel te bereiken.

Een sessie duurt één tot anderhalf uur. Meestal zien we elkaar om de 1 à 2 weken en aan het einde van het traject kan daar wat langer tussen zitten, afhankelijk van jouw behoefte. De tijd tussen de sessies is nodig om het persoonlijke proces waar je doorheen gaat, te laten doorwerken.

Mijn praktijkruimte bevindt zich aan de Groeneweg 2, 2718 AA Zoetermeer. In de omgeving van de praktijk kan je gratis parkeren.  Indien je voorkeur voor een andere locatie hebt, worden de reiskosten buiten Zoetermeer en eventuele huur van een ruimte aanvullend in rekening gebracht. Kosteloos annuleren kan tot 24 uur van te voren. Daarna zal het bedrag van 1 sessie in rekening worden gebracht. 

Voor particulieren is het mogelijk om een keuze te maken uit onderstaande 3 pakketten  te maken die mogelijk als een stok achter de deur kunnen werken: 

Natuurlijk is het ook mogelijk om losse gesprekken te plannen.

1. Basis pakket

2 Sessies om je gedachten en hersenspinsels te ordenen of om te reflecteren. Ook kan het je net dat duwtje in de rug geven wat je nodig hebt.

Dit pakket wordt ineens betaald bij de start van het traject.

2. Intensief Pakket

Een serie van 1 intake en 6 sessies waarbij het traject  met 10% korting ineens betaald wordt bij de start van het traject. Dit pakket is een jaar geldig.

3. APK Onderhoud

Een onderhoudspakket dat je afsluit na het volgen van een regulier traject. 

Dit APK onderhoud bestaat uit 5 sessies verdeeld over 1 jaar. Jij beslist wanneer je in dat jaar jouw gesprekken wilt voeren. Het totale bedrag wordt met 10% korting bij aanvang betaald.

Zakelijk

Wanneer je coachvraag werk gerelateerd is (of invloed heeft op jouw werk), dan is het zeker de moeite waard om dit met jouw werkgever te bespreken. Samen stellen we een op maat gemaakt pakket vast.

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject en wordt een coachtraject als effectiever ervaren. Ik heb geruime ervaring als loopbaanprofessional (te denken valt aan: re-integratie, WVP, Outplacement) en ben (aspirant) lid van het NOLOC.

Arbodienst

Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om coachkosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.  Bijvoorbeeld in het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim.

Belastingdienst

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken.