Over Daniëlle

Mijn naam is Daniëlle van den Heuvel en ik ben gepassioneerd (trauma) coach, counselor en loopbaanprofessional. Jouw vraag staat bij mij centraal. Of dat nu de grote levens- of loopbaanvragen zijn of vragen over het maken van keuzes hebt.

Ik ben energiek, positief, praktisch en doelgericht ingesteld. Daarnaast ben ik, met een gezonde dosis humor, ook confronterend.

Soms zijn de vragen die je hebt groot en voel je afstand tot jouw doel of wens. Ik maak de stappen er naartoe klein, waardoor jouw doel haalbaar wordt en waardoor jij weer vertrouwen in de toekomst en in jezelf gaat krijgen. 

Tijdens mijn coaching kijk ik vooral naar jouw mogelijkheden: wat geeft jou energie? Waar word jij blij van? Wat heb jij nodig om te komen waar je wilt zijn? 

In mijn aanpak kijk naar jou als geheel, in jouw context, omdat alle aspecten van jouw leven invloed hebben in het hier en nu.

Coaching doe ik vanuit mijn praktijk in Zoetermeer of tijdens een wandeling in de natuur.

Mijn ontwikkeling is belangrijk voor mij en daarom verrijk ik me geregeld met een cursus, training en/of opleiding. Dat zorgt er voor dat ik scherp blijf in mijn coaching.

Zo heb ik aan Europees Instituut mijn Mastercoach Diploma heb gehaald. Daarna heb me het Lichaamsgericht werken eigen gemaakt. Op het moment volg ik de opleiding tot Trauma Therapeut aan het Atma Instituut. Daarnaast ben ik loopbaanprofessional en (aspirant) lid bij NOLOC. Ik voor al jaren re-integratie trajecten voor het UWV uit en WVP trajecten.